Hoe zou je het onderwijs van je kind inrichten als geld geen rol zou spelen?

Ik heb zelf twee kinderen. Een van 13 en een van 9. Als geld geen rol zou spelen zou ik mijn beide kinderen op prive onderwijs zetten. In Amstelveel zit het Luzac college, voor voortgezet onderwijs. Mijn dochter zou ik op internationaal onderwijs zetten in Amstelveen. Ze zouden in een kleinere klas zitten.

Verder zou ik mijn kinderen op latere leeftijd naar seminars sturen van mensen die het gemaakt hebben. Waar ook ter wereld. Dit omdat ik denk dat je daar dingen leert die in geen enkele school aangeboden worden.

Er wordt heel veel geschreven over het onderwijs. Maar kijk nu eens naar je eigen kind, kleinkind, nichtje of neefje. Die je het ALLERBESTE onderwijs in de wereld gunt. Ik lees nog heel vaak van mensen die er in het onderwijs niets van bakten en toch heel succes hebben gehad later in het bedrijfsleven. Hoe komt dat? Hij heeft succes gehaald ondanks de school of dankzij de school.

Hoe zou de educatie van je zoon of dochter er uit moeten zien om het de WOW! factor van jou te krijgen? En wat je zelf doen als het gaat om de educatie van je kind als geld geen rol zou spelen? DENK GROOT!

Als je vragen hebt over dit blog. Of als je wilt dat ik met jouw kind aan de slag ga. Neem dan contact op.

CONTACT

Terug naar overzicht