Wat is er nodig om het beste uit jouw kind te halen?

Het is mijn missie om van kinderen met leerproblemen excellente leerlingen te maken. Door te focussen op talenten en het wegnemen van blokkades. Ik geloof dat wanneer kinderen kunnen focussen op hun talenten dat datgene wat minder goed gaat, vanzelf beter wordt. Maar soms kunnen leerproblemen obstakels vormen.

Het focussen van talenten is niet altijd even makkelijk. Een leerling van 9 jaar vroeg me: “Maar stel nu dat iemand TALENT heeft voor het maken van armbandjes. Hoe kan je dit kind helpen om te leren lezen?”

Iemand een idee?
Ik merk dat er steeds vaker behoefte ontstaat voor extra begeleiding buiten school en dat veel ouders hierin zoekende zijn. Er is zó veel aanbod. Maar misschien heb je in je hoofd wat je PRECIES zoekt.

Hoe kan ik jou en je kind helpen?

  1. Waar heeft jouw kind moeite mee? Of welk obstakel komt jouw kind tegen?
  2. Wat heeft jouw kind nodig om hier geen last van te hebben?
  3. Welk probleem zou hiermee worden opgelost?

Ik zou graag antwoord willen hebben op deze vragen. Als je leuke ideeën hebt, laat het hieronder weten.

Als je vragen hebt over dit blog. Of als je wilt dat ik met jouw kind aan de slag ga. Neem dan contact op.

CONTACT

Terug naar overzicht