Praktische informatie over MILS

WAT

Kinderen weten na afloop op welke wijze zij het beste leren. Bij het opvolgen van de adviezen, stijgen de schoolresultaten al binnen 2 weken!

VOOR WIE

Voor iedereen van 9 jaar en ouder die beter en effectiever wil leren op school of tijdens een studie. En binnen twee weken zijn of haar studie resultaten wil verbeteren.

DUUR

1 uur voor het gehele onderzoek

HOE

Dit duurt gemiddeld 10 minuten. Daarna ga ik samen met het kind aan de slag om te kijken welke 2 a 3 leerstrategieeen het beste werken voor uw zoon of dochter. U en uw kind krijgen al direct resultaten mee naar huis.

VERSLAGLEGGING

Daarna volgt er een uitgebreid verslag. Deze wordt mondeling doorgesproken. Vaak zijn er nog aanvullingen die ik graag nog even met u en uw kind nog wil meegeven.

KOSTEN

Kosten van het totale onderzoek €250,- . Dit is inclusief verslaglegging. Indien u meerdere kinderen heeft en u wilt die ook getest hebben, kan dat voor €55,- extra per kind. Hier zit dan geen extra verslag bij. Het kan zijn dat u zelf ook een test wilt afnemen, omdat u dan uw kind beter kunt helpen, of omdat het u kan helpen bij uw eigen ontwikkeling. Ook dat kan voor €55,- extra. Zonder verslag.

N.B. Losse afnames a €55,- kunnen alleen indien er minimaal een totaal onderzoek wordt afgenomen.

NEEM CONTACT OP