OVER MIJ

Mijn naam is Melanie Lo. Ik ben de eigenaar en oprichter van Lerespel. Ik heb een Master Sen in dyslexie; Gediplomeerd Remedial Teacher en ben ik een ervaren groepsleerkracht. Daarnaast ben ik auteur van het boek ‘Het Geheim van Succesvolle Mensen met Dyslexie’. Sinds juni 1995 ben ik getrouwd met Hemy Lo. Samen hebben we twee kinderen, Davy (19) en Gabrielle (15). Ik heb een groot, warm netwerk dat ik graag inzet om de ouders van mijn leerlingen te helpen. Ik zing graag, golf zo nu en dan en daarnaast vind ik diepzeeduiken heerlijk. Dit jaar ben ik begonnen met karate.

WAAROM IK DE JUISTE PERSOON BEN OM UW KIND TE HELPEN?

  • Ik heb ruim 20 jaar onderwijservaring. Fulltime heb ik voor grote klassen gestaan.
  • Daarnaast heb ik kleine groepen begeleid en kinderen 1 op 1 lesgegeven. Ik heb ruim 300 kinderen leren lezen en schrijven.
  • Behalve dat ik veel werk met kinderen, werk ik ook met ondernemers met dyslexie. Zij hadden moeilijkheden op school en zijn nu succesvol met hun bedrijf. Ik weet dus dat het niet kunnen lezen en schrijven op school NIETS hoeft te zeggen over de toekomst van een kind.
  • Ik heb een Master Special Educational Need (SEN) in Dyslexie en ik ben gediplomeerd Remedial Teacher.
  • Daarnaast heb ik een boek geschreven ‘Het geheim van Succesvolle mensen met Dyslexie’. Hierin staan verhalen over volwassen mensen uit allerlei uiteenlopende beroepsgroepen.
  • Ik zal je zoon of dochter NOOIT behandelen als een probleemkind. Hij of zij is een getalenteerd kind, dat door mij geholpen wordt met lezen en schrijven. Je kind kan dan succesvol worden in datgene wat hij of zij het liefste doet.
  • Vanaf de leeftijd van 9 jaar kan ik exact bepalen op welke wijze je kind het beste leert.
mannetje logo

WAT IS MIJN MISSIE

Het is mijn missie om ten minste 1.000 kinderen te helpen met dyslexie door ze wat lezen, schrijven en rekenen betreft op het niveau te brengen waar ze qua interesse en intelligentie thuishoren.

WIE HELP IK?

Ik help graag kinderen die tegen alle verwachtingen in, moeite hebben met lezen, schrijven en hoofdrekenen. Dit speelt vanaf groep 2. Ik werk ook graag met ouders die betrokken zijn bij hun kinderen en hun kinderen een goede toekomst willen bieden. Daarnaast geniet ik van de gesprekken met ouders. Dan kijken we samen naar de schoolresultaten en op welke manier we het kind echt verder kunnen helpen.

WAAROM WIJ GRAAG KINDEREN HELPEN MET LEZEN, SCHRIJVEN EN REKENEN?

Wij geloven dat alle kinderen succesvol kunnen zijn, ongeacht de moeilijkheden die de kinderen ervaren op de reguliere basisschool. Wij geloven dat kinderen die moeite hebben mee te komen op school, met een beetje hulp vol zelfvertrouwen hun toekomst tegemoet kunnen zien. Het belangrijkste is dat kinderen vooral doen waar ze goed in zijn. Hulp bij lezen, schrijven en rekenen zorgt ervoor dat ze weer lekker kunnen doen waar ze goed in zijn en met plezier naar school gaan. Het allerbelangrijkste is dat wij als ouders en begeleiders laten zien dat we vertrouwen hebben in wie ze zijn.

Wil je dat ik je kind help met zijn of haar leerproblemen?

Maak dan gebruik van mijn vrijblijvende kennismakingsaanbod.

MAAK EEN AFSPRAAK