MILS

MEER INFORMATIE

Linda, 17 jaar, 23 mei 2018.

Omdat ik veel moeite heb met leerstof onthouden en toepassen van de leerstof op toetsen, ben ik naar Lerespel gegaan. Omdat ik altijd al benieuwd was welke leerstijl het beste bij mij past, heb ik bij Melanie een MILS TEST laten afnemen. Dit heb ik positief ervaren. Ik was best wel verbaasd over de uitslag van de test maar ik ben er achter gekomen dat leren nu veel beter gaat! Nu ik weet op welke manier ik het beste kan leren, merk ik dat het leren leuker en makkelijker wordt. Daarnaast heeft Melanie mij geholpen met teksten lezen, aangezien ik het altijd al moeilijk heb gevonden om te weten welke stappen ik moet gebruiken bij het lezen van een tekst. Ook dit heb ik positief ervaren. Melanie gaf mij goede tips voor leesteksten die ik zeker ga gebruiken.

Annet, 7 januari 2018; MILS: Meervoudig intelligentie en leerstrategie├źntest

Waarom wilde ik weten hoe ik het snelst info kan opslaan? Ik lees nog steeds niet snel en ik wilde sneller leren lezen, zodat ik slimmer kon worden, zodat ik mijn doel kon waarmaken.Wat ben je anders gaan doen? Ik ben veel meer naar filmpjes en getekende youtube channels gaan kijken. Die info gaf ik weer door aan mijn man voor ons bedrijf en sla ik op voor mijn droom voor later.Wat heeft het je opgeleverd? We zijn begonnen in aandelen en dat is een gewaagde, maar goede stap. Het geeft mij meer zelfvertrouwen om mijn eigen droom waarheid maken. Ik zie veel films die laten zien dat waar een wil is ook een weg is.Waarom kun je anderen aanraden dit bij Melanie te doen? Het heeft me een katalisator effect gegeven. Ik ga niet meer worstelen in de boeken, ik weet hoe ik info het beste opsla. Ik gun mijn beide kids deze test.

Joanne, MILS TEST, 16 jaar februari 2018

Ik heb altijd best wel wat moeite gehad met leren, en toen ik zag dat je een MILSTest kon doen om erachter te komen hoe ik het beste kan leren wist ik het meteen ik ga de MILSTest maken!

Waarom heb ik de MILSTest gemaakt?
Aangezien ik dyslectisch ben, heb ik altijd al moeite gehad met mijn huiswerk, waardoor ik er altijd lang over deed; wilde ik graag weten waardoor ik sneller en effectiever ging leren. De oplossing voor mij en voor jou is om de MILStest te maken!

Wat verbaasde mij het meeste over de uitslag?
De mensen zeggen altijd dat dyslectische mensen beelddenkers zijn, dus veel met beeld kunnen doen. Bij mij is dit niet zo; ik ben juist totaal geen beeld denker. Ik ben juist een iemand die heel erg moet sparren, dus niet een filmpje kijken om informatie te houden. Dit heeft mij erg geholpen, want vroeger keek ik films om iets te leren dit doe ik niet. Ook kwam er uit de test dat ik veel kan leren als ik over de lesstof praat, bijvoorbeeld overhoren, helpt al heel veel; daar maak ik veel gebruik van.

Wat heeft het opgeleverd?
Ik ben na de MILSTest anders gaan leren; zo ben ik gaan praten over lesstof, ben ik niet meer filmpjes gaan kijken en ben ik anders gaan samenvatten. Ik zie daardoor ook resultaat in mijn cijferlijst. Ik raad iedereen aan om deze test te doen, omdat je er achter kom hoe je beter kan leren, en dus sneller en effectiever bezig bent!

Fam Muradin, Hoofddorp, MILS Meervoudige Intelligentie en Leerstijlen, november 2013.

Via de MILS krijg je ook inzicht in hoe kinderen het best leren en het is een verademing voor mij en mijn kinderen om elkaar te begrijpen. Ik hoop dat alle ouders hun kinderen deze kans bieden zodat je het beste uit je kind kan halen.